Birka: avokado

3 veidi, kā nepieļaut AVOKADO apbrūnēšanu

Dažkārt maltītes laikā ir nepieciešams izmantot tikai pusi avokado, taču, kā zināms šīs auglis mēdz visai ātri apbrūnēt. Kā iespējams pasargāt šo skaisto un veselīgo augli no nepievilcīgās toņa maiņas? Piedāvājam tev 3 patiešām iedarbīgas metodes!

LAŠA un AVOKADO salāti – gardi, viegli, veselīgi

Sastāvdaļas: 400g jūras foreles vai laša filejas bez asakām un ādas; Svaigi spiesta citronu sula (aptuveni no pusotra citrona) 1 gatavs avokado; 130g balto šampinjonu; Nedaudz salātu lapas; 1 miltains tomāts; 1.2 tējkarote sarkano piparu; Svaigas piparmētru lapiņas. Melnās olīvas bez kauliņiem.sāls; pipari; Pagatavošana: Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos un ieliek lēzenā traukā. Viegli apsāla, uzkaisa piparus un apslacina ar…