Birka: garšvielas

Produkts, bez kura virtuvē neiztikt – eļļa

Gan garšā pikanta, gan neuzkrītoši maiga, lēta vai nesaprātīgi dārga. Eļļas var būt tik dažādas, tomēr virtuvē neaizstājamas. Neviena prasmīga saimniec nevar iedomāties savu darbošanos bez pāris kārtīgām pudelēm eļļas.

Lai tev ZAĻA veselība! DIEDZĒJUMI

Pirmām kārtām diedzēti graudi vai sēkliņas papildina ēdienkarti ar vitamīniem, organismam ļoti nepieciešamām aminoskābēm, minerālvielām un citām bioloģiski aktīvām vielām. Dīgstos daudz A, B grupas, C, D un E vitamīna, teju visi nepieciešamākie mikroelementi (kālijs, fosfors, magnijs, cinks, kalcijs, mangāns, dzelzs un citi), fermenti, florofils un šķiedrvielas. Turklāt, ja ar diedzēšanu ņemies pati, tā ir garantija, ka manta tīra, bez…

Garšīgi padomi. Šodien – garšaugu sviests

Zaļumu sviests. Garšaugu sviests. Sviests ar zaļumiem. Anšovu sviests. Apelsīnu sviests. Klasisks garšaugu sviests. Paldies tiem, kuri raksta mums atzinīgus vārdus par gardajām receptēm un apetītlīgajām bildēm 🙂 Lai tavi pavārmākslas šedevri izdotos vēl garšīgāki un saimniekošana virtuvē būtu vēl patīkamāka, no šodienas uzsākam publicēt arī dažādus mazus padomiņus.Šajā reizē – kā padarīt tik ierasto sviestiņu interesantāku. Aromātisks sviesta pikucis,…

Garšvielas siltumam

Zini, kā mainās ēdiena garša, ja tam pievieno citādas garšvielas? Ar tām var radīt svētku noskaņojumu, var pavedināt mīļoto vīrieti, bet var arī pilnībā sabojāt izcilus produktus. Tāpēc esi radoša un arī zinoša garšvielu izvēlē. Ziemas mēnešos paeksperimentē ar garšvielām, kas silda pat tad, ja ēdiens atdzisis.