Birka: kabači

KABAČU un KARTUPEĻU pankūkas

Kabaču laiks rit pilnā sparā! Un, kas gan var būt gardāks par kabaču un kartupeļu pankūkām? Siltām, mutē kūstošām ar skābo krējumu… Piedāvājam ātru un labu recepti! Sastāvdaļas – kārtīgai bļodai pankūku…

SVIESTĀ karamelizēti KABAČI

Sastāvdaļas – 2 vidēja izmēra kabači, 6-8 ēdamkarotes nesālīta kvalitatīva sviesta (iepriekš izkausēta un atdzesēta), ¼ glāzes brūnā cukura, 1 ½ tējkarote sāls, ½ – 1 tējkarote maltu melno piparu. Pagatavošana –…

FRĪ KABAČI

Sastāvdaļas – Puse vidēji liela kabača, sāls, kvalitatīva olīveļļa, pēc izvēles – tomātu mērce vai krējuma mērce ar garšaugiem pasniegšanai, kā arī citas garšvielas, ja ar sāli šķiet par maz. Pagatavošana –…

KABAČU riņķīši ar MEDU un SOJAS mērci

Sastāvdaļas – ¼ glāzes šķidra un vijīga medus, 2 ēdamkarotes sojas mērces (kam garšo – var arī nedaudz vairāk), 1-2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas, ¼ tējkarote sāls, ¼ tējkarote malto melno piparu, 1…

KABAČU zupa ar kokosriekstu pienu un kariju

Sastāvdaļas – 1 vidēji liels kabacis, 1 sarkanais sīpols, 1 tējkarote malta karija, 1 kārba (apmēram 250ml) kokosriekstu piena (nopērkams lielveikalos), apmēram 600ml dārzeņu buljona, 1 ēdamkarote olīveļļas, sāls un pipari –…