Birka: sviests

Garšīgi padomi. Šodien – garšaugu sviests

Zaļumu sviests. Garšaugu sviests. Sviests ar zaļumiem. Anšovu sviests. Apelsīnu sviests. Klasisks garšaugu sviests. Paldies tiem, kuri raksta mums atzinīgus vārdus par gardajām receptēm un apetītlīgajām bildēm 🙂 Lai tavi pavārmākslas šedevri izdotos vēl garšīgāki un saimniekošana virtuvē būtu vēl patīkamāka, no šodienas uzsākam publicēt arī dažādus mazus padomiņus.Šajā reizē – kā padarīt tik ierasto sviestiņu interesantāku. Aromātisks sviesta pikucis,…

Trešdienas recepte: Ceptas selerijas

Selerijas nomazgā, notīra, nolauž kātus, noņem dzīslas, apgriež lapas. Garos kātus pārgriež uz pusēm. Notīra un saspiež ķiploku. Rokforas sieru sajauc ar sviestu, sāli un ķiploku viendabīgā masā, iepilda seleriju kātos. Seleriju lapas sasmalcina un kārto uz kātiem. Katru kātu ietin folijā – ar spožo pusi uz iekšu un cieši saspiež. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 225C temperatūrā aptuveni 30-40 minūtes.