KABAČU riņķīši ar MEDU un SOJAS mērci

Sastāvdaļas – ¼ glāzes šķidra un vijīga medus, 2 ēdamkarotes sojas mērces (kam garšo – var arī nedaudz vairāk), 1-2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas, ¼ tējkarote sāls, ¼ tējkarote malto melno piparu, 1 vidēja lieluma kabacis.

Pagatavošana
– Visas sastāvdaļas, izņemot pašu kabaci, liek lielā bļodā un kārtīgi sajauc. Kabaci pārgriež uz pusēm, atbrīvo no sēklām un sagriež normāla biezuma pusaplīšos. Kabaci arī liek bļodā, iemērc mērcē, apklāj bļodu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 4-6 stundām ievilkties. Pēc noteiktā laika kārto kabačus uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, nedaudz apslaka ar eļļu, pāri lej to pašu medus mērci. Cep 180 grādos aptuveni 30-40 minūtes, cepšanas vidus posmā kabačus apgriežot uz otru pusi, lai abas puses būtu vienlīdz brūnas.

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.