Karstvīns ar dažādām ogām un upeņu ievārījumu – klasiskās receptes oriģinālāka variācija.
Sastāvdaļas – 4 porcijām – 500ml sarkanvīna, ¼ glāzes ogas (var būt saldētas, piemēram, avenes, upenes, dzērvenes, jāņogas u.c.), 1 ēdamkarote upeņu ievārījuma, 1 kanēļa standziņa, 1 tējkarote krustnagliņu, ¼ tējkarotes vaniļas ekstrakta, pēc garšas var pievienot cukuru, ja vēlas vīnu saldāku.
Pagatavošana – visas sastāvdaļas liek katliņā un silda, līdz cukurs izkusis, parādās pirmais burbulis. Ņem nost un ļauj 10 minūtes ievilkties. Vēlreiz uzsilda un pasniedz.
Atpakaļ uz – 5 dažādas KARSTVĪNA receptes