Skābētu KĀPOSTU sautējums ar putraimiem

Putraimi – vai arī tev liekas, ka tas ir nedaudz aizmirsts pārtikas produkts? Ir īstais laiks, lai pagatavotu siltu un sātīgu kāpostu un putraimu sautējumu, kas reizē arī ir ļoti veselīgs. Turklāt – gardi pagatavots tas ies pie sirds ne tikai tev pašai, bet arī draugiem un ģimenei!

Sastāvdaļas:
150g skābētu kāpostu, ūdens, 10g miežu putraimu (var izmantot arī grūbas), 25g sīpolu, 50g cūkgaļas (dūmota vai sālīta), sāls, cukurs.

Pagatavošana:
Skābētus kāpostus liek katliņā, pārlej ar ūdeni, lai kāposti būtu apsegti. Virs kāpostiem saliek noskalotos putraimus un sautē. Cūkgaļu sagriež stienīšos, apcep ar sīpoliem. Kad kāposti mīksti, pievieno sāli un cukuru (pēc garšas), izmaisa. Liek virsū gaļu, tad pasniedz. Lai labi garšo!

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.