VISTU STILBIŅI CITRONA UN GARŠAUGU MARINĀDĒ
Sastāvdaļas –
6 vistu stilbiņi, 2 ēd.k. eļļas, 1/2 citrona sarīvēta miziņa un sula, sakapāti pētersīļi, 1 sakapāts sīpols, 1 liela sasmalcināta ķiploka daiviņa, sāls, pipari.Pagatavošana – vispirms gatavo marinādi – bļodā sajauc eļļu ar citrona miziņu un sulu, pievieno visas pārējās sastāvdaļas. Vistu stilbiņus apviļā marinādē un liek marinēties vismaz uz 1 stundu, bet vislabāk uz visu diennakti. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Vistu stilbiņus liek uz cepamās pannas, kurā ielikts cepamais papīrs un liek cepties apmēram 35-40 minūtes, kamēr gaļa ir pilnībā izcepusies. Pasniedz ar krējuma un zaļumu mērci.
Lasi arī – 3 gardas VISTAS GAĻAS receptes