Kūpināta LAŠA krēms ar ZAĻUMIEM

Olga, 38 gadi, nekustamo īpašumu konsultante – man ļoti patīk uz svētkiem gatavot dažādas uzkodas un viena no iecienītākajām ir laša krēma uzkoda. To var likt gan uz maizītēm, gan, piemēram, gurķu gabaliņiem.

Sastāvdaļas – 200g kūpināta laša, 200g krēmsiera, piemēram, Philadelphia vai mūsu pašu Kārums, ½ citrons, sāls, pipari, zaļumi (dilles u.c. – pēc vēlēšanās).

Pagatavošana – 100 g laša sajauc ar krēmsieru, citrona sulu, sāli pipariem, zaļumiem. Visu sablendē krēmīgā masā. Iegūto krēmu ziež uz maizītēm, virsū liek pāri palikušo lasīti, rotā ar kādu zaļumiņu.

Atpakaļ uz – 3 ĀTRAS un GARDAS svētku UZKODU receptes

Projekts tapis sadarbībā ar FINN CRISP sausmaizītēm – FINN CRISP Original ir kraukšķīgas un gardas pilngraudu sausmaizītes, kuru oriģinālā recepte izstrādāta jau 1952. gadā, taču tās joprojām ir iecienītākās visu sausmaizīšu vidū. Šo sausmaizīšu noslēpums ir gardais, zeltaini brūnais izskats, raksturīgais kraukšķīgums un nepārspējamā, bagātīgā rudzu garša. FINN CRISP Original sausmaizītes satur sevišķi daudz vērtīgo šķiedrvielu, tādēļ ideāli piemērotas gardai un veselīgai ēdienreizei. Šīs sausmaizītes nesatur laktozi, soju, pienu un olas, līdz ar to ir piemērotas arī veģetāriešiem un alerģiskiem cilvēkiem. Vairāk uzzini www.finncrisp.com

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.